Professionell doftmarknadsföring — Vi kan allt inom doft

Nybilsdofter

Doftljus

Vi kan inte ge dig en ny bil - men vi kan återskapa nybilsdoften i din bil!

Med hjälp av våra nybilsdofter kan du återskapa den unika och behagliga nybilsdoften i din bil. Våra Sharky® nybilsdoft produkter ger dig möjlighet att uppleva din bil som ny igen och skydda bilen från odörer med en hög halt av effektiv absorber som eliminerar grunden för obehagliga lukter från djur, nikotin, tobak mm. Luktborttagaren tar bort odörer från klädsel, golvmattor, dörrpaneler mm.

Genom att använda våra produkter blir de dåliga lukterna totalt eliminerade och neutraliserade, till skillnad från många andra produkter som blandar gammal lukt med en ny doft. Efter att de dåliga lukterna eliminerats fylls bilen med en fräsch och behaglig nybilsdoft.

Dofter:

Sharky® Nybilsdoft Ambiente: innehåller en fräsch och teknisk ton som påminner om bilklädsel och plastiga bildelar. Köp här

Sharky® Nybilsdoft Noble: innehåller en varm ton av ädelträdoft och aspekter av läder. Köp här

Hur länge stannar doften:

De tillsatta ingredienserna för luftuppfräschning kan liknas med parfym vilket försvinner efter en viss tid.

För en längre hållbarhet av doften, föreslår vi att spraya produkten direkt på några textila material såsom golvmattor, säten, eller liknande.

Användning:

För bästa effekten spraya Sharky® produkten några gånger på ytan i bilens kupé med ett avstånd på ca: 25 cm. Produkten kan sprayas på alla textilmaterial såsom klädsel, dörrpaneler och golvmattor. Håll dörrarna stängda efter användningen.

Ifall produkten ska användas på slätt läder bör sprayen torkas bort med en torr trasa efter användning. Om effekten inte är tillfredsställande efter den första användningen föreslår vi att upprepa processen. Om produkten har använts på rätt sätt kommer den inte att lämna några märken.

 Är du intresserad av våra nybilsdoftprodukter så köper du dessa enklast på www.nybilsdoft.se