Professionell doftmarknadsföring — Vi kan allt inom doft

Om oss

Doftljus

Vad vi gör

Aroma Marketing Sverige® är en marknadsföringsbyrå som arbetar med doftsinnet som kommunikationskanal. Vi tror på att man ska arbeta med ett område för att bli expert på det och kunna erbjuda en tjänst och service av högsta kvalitet. Vi hjälper er och ert företag att marknadsföra era produkter och tjänster med hjälp av doft som i sin tur samspelar med alla era andra marknadsföringskanaler.

Vilka vi är

Aroma Marketing Sverige® är en officiell Skandinavisk representant för det världsledande företaget inom doftmarknadsföring ReimaAir concept GHMB®. Reima® innehar fler än 20 olika patent och 5 olika varumärken inom doftmarknadsföringssegmentet. Alla produkter designas och tillverkas i Tyskland.

En inhouse produktion av både dofter och doftspridare gör det möjligt att åstadkomma en högklassig kvalitet på produkterna till konkurrenskraftiga priser som fungerar i längden!

Bild

Världsledande koncept

Med ett nätverk i över 55 länder representerar vi ett globalt koncept och ett av världens största företag inom segmentet doftmarknadsföring. I vårt nätverk täcker vi bl.a. hela Europa och Mellanöstern. Våra maskiner doftsätter idag flygplatser, butiker och köpcentrum från Abu Dhabi i söder till Moskva i öst, kärnverksamheten ligger i Tyskland.

Eget laboratorium

Våra dofter och maskiner är tillverkade av ett och samma företag som håller de absolut högsta standarderna inom EU.

I vårt egna laboratorium, som är beläget i den Tyska staden Meerane, tar vi fram alla dofter som finns i vårt sortiment och även nya dofter som tillverkas på varumärkesbeställningar.

Bild

Naturliga råvaror

Alla dofter tillverkas endast av naturliga råvaror utan några skadliga kemikalier. Dofterna tillverkas av högklassiga råvaror som köps in från godkända, av EU, producenter. Både dofter och maskiner innehar alla certifieringar som krävs av EU som CE certifieringar samt IFRA (International Fragrance Association) och RIFM (Research Institute of Fragrance Materials) certifieringar för doftkomponenter.

Över 20 år på marknaden

En stabil partner som kan marknaden och känner till de bästa metoderna för en bra doftsättning. Med över 20 års erfarenhet på marknaden har vi växt stort över hela världen och hjälpt ett dussintals företag runt om i Europa att åstadkomma den ultimata kundupplevelsen i deras butiker eller av deras varumärken. Doftmarknadsföring passar alla branscher och våra kunder är ledande aktörer inom bilindustrin, hotell, retail, restaurang mm.

Bild