Professionell doftmarknadsföring — Vi kan allt inom doft

Månadens doft – Juli

07 juli, 2016

Ett glas av färskpressad apelsinjuice.

Allt har en specifik och unik doft. Precis som ett glas av färskpressad apelsinjuice. Nästa gång du dricker ett glas förskpressad juice, känn på doften.

Våran apelsindoft är gjord av naturlig apelsinessenser, från mogna apelsiner som har växt upp i soliga Florida. Den svala och mjuka doften av apelsinjuice med inslag av fruktkött känns uppfriskande och god. Doften känns varken för söt eller för besk med näst intill perfekt balans mellan juicen och köttet som skapar en frisk och appititretande känsla.

Vart passar doften?

Vart kan man använda doften av apelsinjuice undrar du säkert. Svaret är enkelt – det är bara fantasin som kommer sätta gräns för det.
Doften kan t.ex. användas på en elektronikbutik vid juicepressarna för att väcka uppmärksamhet hos besökarna.

Eller varför inte använda doften på ett café eller restaurang för att inspierare dina kunder till vad dem ska välja för dryck till sin måltid.

Eller kanske krydda till hotelfrukosten med en annorlunda och fräsch upplevelse och sprida doften av färskpressad juice. Det kommer både att skapa en trevlig känsla i hela matsalen och även urskilja frukostupplevelsen från alla andra hotell.

Låt dig inspireras!

Vill du känna hur doften känns eller funderar du på vilken doft det är som passar din verksamhet? Hör med oss så berättar vi mer över en kopp – kanske färskpresasd apelsinjuice.