Professionell doftmarknadsföring — Vi kan allt inom doft

Gym & Fitness

Doftljus

Träningsanläggning

De flesta gymägare har säkert hört talas om aromaterapi men aldrig tänkt på vilka fördelar behagliga dofter kan ha eller vilken skada obehagliga lukter kan åstadkomma för ens verksamhet. Att träna på gym är inget nytt fenomen, men tyvärr så har dåliga lukter nästan alltid varit den oundvikliga delen i en träningsupplevelse. Uppfattningen om att träningsmänniskor uppskattar en odör kan därför vara felaktig.

Med hjälp av strategiskt utvalda dofter kan man inte bara eliminera oönskade lukter utan även skapa en behaglig och stimulerande atmosfär för besökarna som till och med kan stimuleras till att gå ner i vikt eller komma tillbaka oftare.

Användningsområden

Vad kan en doft tillföra i en träningsanläggning eller på ett gym? Genom att tillsätta en doft i receptionen skapar man ett positivt första och sista intryck av anläggningen för besökarna.

Genom att doftsätta träningsytan med en stimulerande doft medför man en ökad aktivitet och adderar en känsla av fräschhet.

Genom att tillsätta en doft i omklädningsrummen kan man enkelt eliminera bort odörer och skapa en fräsch och exklusiv känsla kring anläggningen.

Fråga oss hur vi har förbättrad upplevelsen hos andra aktörer och vad som kan passa er.

En atletiskt man plockar upp hantlar på gymmet