Professionell doftmarknadsföring — Vi kan allt inom doft

Doftdesign som medlemsförmån via Svensk Handel

23 mar, 2016

Vi på Aroma Marketing Sverige™ är glada att annonsera ut ett roligt samarbete som har växt fram mellan Svensk Handel och Aroma Marketing Sverige™.

Ett samarbete som kommer ge företag möjlighet att erbjuda sina kunder en butiksupplevelse i världsklass med hjälp av dofter. Att främja handeln och driva utvecklingen framåt genom att erbjuda nya och unika marknadsförings- och designstrategier anser vi som en av våra främsta uppgifter.
Vår primära tjänst: Doftmarknadsföring handlar om att skapa den ultimata butiksupplevelsen och förstärka sitt budskap genom att beröra det starkaste av våra sinnen i sina marknadsföringskampanjer och i kommunikationen med sina kunder.

Från och med nu så kan alla medlemsföretag som ingår i Svensk Handel nyttja en överenskommen rabatt på hela 20% på alla våra produkter och tjänster. Vi på Aroma Marketing Sverige™ står alltid till hjälp med att skapa en hållbar strategi för ert företag och ser till att användningen av doft i butiker lyfter både upplevelsen och försäljningen.

Hur du går till vägar kan du läsa mer om på Svensk Handels hemsida eller via länken här.