Professionell doftmarknadsföring — Vi kan allt inom doft

Månadens doft – Januari

20 jan, 2016

Hur doftar en trevlig stund?

Denna månad skulle vi vilja presentera doften av ett mysigt cafébesök. Nu när kylan är som störst och vintern är mitt i sin absolut bästa period, så uppskattar man en trevlig stund med skratt och gott kaffe i den lokala caféterian tillsammans med gott sällskap! Därför har vi valt att presentera doften Coffee & Cake.

Hur känns doften?

Bakom namnet Coffe & Cake döljer det sig en av våra absolut bäst säljande och godaste dofter. Doften består av en badning av en kaffe med mjölk bryggd på mogna mörkrostade bönor och en söt bakelse.

Vi i Aromateamet kallar doften för fikadoft, eftersom den påminner om den härliga och goda känslan som man kommer ihåg från ett cafébesök. Vår coffee & cake doft är dessutom en av våra äldsta dofter och har används runt om i världen i över 10 år.

Vart passar doften?

Vi garanterar en mysig och trevlig stämning oavsett om man använder doften för att förstärka upplevelsen kring kaffebrödsdisken i livsmedelsbutiken eller om man vill ha doften i entrén till restaurangen för att öka suget efter bakelser och en trevlig stund med sina vänner.

Låt dig inspireras av våra dofter och kom ihåg, det är bara fantasin som sätter gränser för hur ni kan arbeta med doftmarknadsföring.