Professionell doftmarknadsföring — Vi kan allt inom doft

Månadens doft - Februari

12 feb, 2015

Lagom till mitten av februari när dagen börjar bli längre och vinterkylan sakta ger plats åt vårkänslorna lanserar vi månadens doft för februari.

Alla hjärtans dag närmar sig med storm och våra butiker har börjat fyllas med rosa färger och chokladhjärtan. Månadens doft i februari blir då självklart den ljuva doften av choklad. Så här under sista månaden av en lång och mörk vinter är det just choklad som ger oss den lilla extra myskänslan för att orka med fram till våren.

Visste du att man brukar säga att choklad förlänger livet. Och Ja, du blir glad av choklad eftersom riktig choklad innehåller serotonin som påverkar ditt humör. Brittiska forskare påstår att en daglig intagning av lite choklad kan bota din kroniska trötthet.

Vi på Aroma Marketing Sverige™ har i vårt sortiment en riktigt härligt doft av choklad som inte går att motstå. Doften påminner bara om de bästa upplevelserna som man har haft av chokladdoften.  Som en perfekt avslutning på en trevlig och lyxig middag med en chokladdessert, eller den härliga stunden med vänner bakom en varm och god chokladkopp med grädde under en mörk vinterkväll.

Eftersom choklad förknippas med tillfredsställelse kan du vara säker på att choklad endast kommer framkalla de bästa känslorna hos dina besökare och kunder.

Vart kan doften användas?

Vi rekommenderar att använda den ljuva doften av choklad främst för att återskapa doften från chokladförpackningar som inte doftar. Väck trevliga känslor och hunger hos dina besökare genom att sprida doften på ditt café eller restaurang.

Självklart kan man även använda sig av doften för att stimulera kunder till mer aktivitet runt godisdisken och skapa suget efter sötsaker.

Doften av choklad som du hittar hos Aroma Marketing Sverige™ är troligen den bästa doften av choklad som du kommer att hitta på marknaden.

Varm välkommen att höra av dig till oss för att få känna på doften personligen.