Professionell doftmarknadsföring — Vi kan allt inom doft

Månadens doft - November

05 nov, 2014

Hur doftar hösten?

Ja hur doftar egentligen hösten? Visst är det intressant, har du tänkt på det någon gång? Hos många associeras hösten med regn, blåsigt väder och skolstart. Men hösten är den vackraste årstiden. Hösten kommer med sin vackra gamma och målar om träd och buskar till många fina färger. Flugor och andra jobbiga sommarmyggor har krypt ner i jorden igen och den svala fräscha luften går att andas in med njutning. doftmarknadsföring-höst-doft

Vad sägs om en eftermiddagspromenad i parken bland fallna löv och kastanjer. De flerfärgade blommorna som säljs i affären, växer längst vägen och framför allt doftar. Ja doften av den friska, lite fuktiga luften med blandningar av fallna löv, krysantemum och höstögor. Allt detta skapar en unik doft som bara finns en gång per år. Den doften är harmoniserande och mogen. Doften ger intryck av en behaglig stabilitet.

Finns det doften av höst?

Vi på Aroma Marketing Sverige™ har i vårt doftsortiment doften som utgör en av våra säsongsdofter och den doften heter ”Autum”. Vår höstdoft är en blandning mellan höstblommor och grönska. Doften passar väldigt bra i sammanhanget med höstblommor och höstinredning.

Vart passar doften?

Lite exklusivare inredning med nyanser av orange färg. Doften kan enkelt appliceras i utställningar eller i varuhus som vill växla om miljön från regniga och gråa vädret ute till en lite mer färgglad och behaglig höstkänsla. Lyft upp höstkampanjer och försäljningen av kanske juDoftmarknadsföring-i-butikst höstblommorna eller höstgrönsaker.

Fråga oss om hur du kan använda dofter till nytta för din personal och dina kunder. Kolla gärna in vår sida var kan dofterna användas för att få inspiration. Möjligheterna är oändliga, likaså vår doftlista.