Professionell doftmarknadsföring — Vi kan allt inom doft

Månadens doft - Oktober

03 okt, 2014

Vi välkomnar hösten med alla dess gåvor som följer med. Hösten är skördens tid. Människor har skördat frukten av all arbete som har varit nerlagd under våren och sommaren i årtionden.

Oktobers månad doft är därför ”Forest”. Skogen som man längtar till nu efter det fina varma sommaren för att ta del av goda skogens gåvor. Vi plockar bär och svampar och går till skogen för att koppla av från de stressiga vardagen som har redan hunnit ikapp oss.Skogsdoft/doftdesing/höstdoft

Kanske tar du en promenad på kvällen i den svala lunden vid sjön eller tar en löprunda i den friska morgon stunden. Stanna upp en minut och känn doften, doften av skogen. Granar, ek, björk och mossen på marken allt detta avdunstar till en underbar och frisk doft som får oss att känna ro. Vi känner att naturen är nära oss och kan koppla av.

Hur känns doften?

Våran skogsdoft är en fin sammanställning av olika eteriska oljor som får dig att minnas ditt senaste skogspromenad efter regnet. En sval och behaglig doft som dig att känna naturlig ro. Med rätt dekoration kan doften förflytta oss 100 mil i vår hjärna till den bästa skogsupplevelsen hos varje individ.

Vart kan doften användas?

Skogsdoften kan används väldigt framgångsrikt i olika utställningarna för att få till den ultimata känslan av en skogsmiljö. Kanske i en mässmonter där man har en skogstema. En toalett med skogsmotiv på väggar, eller kanske en naturbutik där man vill få besökarna att det naturliga ursprunget av varorna.
Möjligheterna är ändlösa – fråga oss för mer inspiration.
Eller hitta din favorit doft i vår doftlista.

Intresseanmälan