Professionell doftmarknadsföring — Vi kan allt inom doft

Månadens doft - September

04 sep, 2014

Idag är det den 4 september och det är exakt en månad tills den mest smaskiga och väldoftande dagen på året. Nämligen kanelbullens dag!

Vi på Aroma Marketing Sverige™ har förberett oss inför denna dag och vill därför lyfta upp just doften av nybakade bullar i månadens doft.

Den oemotståndliga doften av nybakat bröd och kanelbullar låter vår fantasi flöda över den goda smakupplevelsen av en färsk bulle med en god kaffe på fikarasten. Eller kanske den efterlängtade biten av färskt varmt bröd vid middagsbordet när man är som hungrigast på dagen.

Alla kan känna igen sig i doften av nybakade bullar.

Vårt tips är dock att känna på brödet innan du köper det, det behöver inte vara nybakat bara för att doften finns där.

Vart kan doften användas?

Doften är universal, den kan användas på en mässa för att locka mer folk till montern där man oftast redan bjuder på bullar eller något annat gott.

Doften passar perfekt i en matbutik eller ett Kafé för att förmedla doften av gömda bullar bakom disken, men även för att öka hungern hos kunderna. Vill ni ha en trevligare känsla hemma när gästerna kommer?

Sprid en aning av den goda doften och förmedla en riktigt behaglig hemkänsla. Möjligheterna är enorma – fråga oss så hjälper vi med rätt strategi kring spridningen av dofterna.

Vill du känna på våra dofter?

Välkommen in till oss så får du provdofta på dem över en fika. Vi finns på västberga allé 9 i Stockholm. Tycker du det är för långt, hör av dig till oss så kanske kan vi komma förbi dig.

Intresseanmälan