Professionell doftmarknadsföring — Vi kan allt inom doft

Stärk varumärket med Doftmarknadsföring

10 jul, 2013

Varför doftmarknadsföra?

Dagens företag strävar efter att uppnå företagets mål genom att skapa strategisk varumärkeskännedom. Märkesigenkänning bidrar oftast till ökad försäljning och gladare kunder som försvarar och rekommenderar varumärket.

Många varumärken underlåter att utnyttja sina kunders luktsinne. Att utnyttja kraften av dofter är en fantastisk möjlighet för att skilja sig från dina konkurrenter.

Sensoriska signaler som upprepas om och om igen skapar varumärkeskännedom. Doftmarknadsföring ger ditt företag möjlighet att skapa en ny dimension i ditt varumärke genom att nå känslomässiga triggers för din målgrupp.

Doftmarknadsföring, även känd som Aroma Marketing eller Scent Marketing, är ett kraftfullt och fint sätt för ditt företag att erhålla dina kunders lojalitet, oavsett om ni befinner sig inom detaljhandeln, sjukvård, eller annan miljö. Av de fem sinnena hos människan är doftsinnet det starkeste och mest sotisfikerade sinnet.

Studier visar att när en doft läggs till i en miljö, så kommer människor ihåg platsen mycket bättre på grund av doften.

Kända varumärken väljer idag doftmarknadsföring som ett komplement till traditionell marknadsföring för att nå ut till sin målgrupp. Så låt Aroma Marketing Sverige™ hjälpa dig att skapa en oemotståndlig varumärkesupplevelse för dina medarbetare och dina kunder.

Använd dofter som skapar en minnesvärd atmosfär, öka produktiviteten och minska stress. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och demonstration.

Ring oss direkt på 0700 24 23 23 eller konta oss online.

Läs mer om doftmarknadsföring och lukteliminering.

Bygg ett starkt varumärke genom doftsättning med Aroma Marketing Sverige™.