Professionell doftmarknadsföring — Vi kan allt inom doft

Kontor & Showroom

Doftljus

Produktivitet och vilozoner

Att använda sig av riktade dofter kan vara fördelaktigt ifall man vill skapa en trygg och gynnsam atmosfär för anställda eller öka produktiviteten på möten och långa arbetspass. Det är bevisat att personer vill vistas längre och mår bättre på platser som har en behaglig doft. Vill man få personalen att vara mer koncentrerade så kan man använda sig av citrusdofter som har en uppiggande och stimulerande effekt på våra sinnen.

Med hjälp av riktade dofter och doftdesign på kontor kan man lyfta upp värdeord och erbjuda en upplevelse som besökande och kunder kommer lägga på minnet.

Genom doftdesign kan vi hjälpa företag att skapa produktivitets, vilo- och trygghetszoner på en arbetsplats.

Lyft upp ditt sortiment

På ett showroom kan det istället handla om att visa produkten i ens rätta miljö. Här gäller det att skapa en design och utformning kring den specifika produkten och visa dess unika egenskaper.

Människor upplever och uppfattar allt genom sina 5 klassiska sinnen. Vi ser till att addera rätt doft som kan öppna upp helt nya vyer, användningsområden och upplevelser. Genom att erbjuda en flerdimensionell upplevelse ökar vi chansen till att göra om besökare till kunder.

En atletiskt man plockar upp hantlar på gymmet