Professionell doftmarknadsföring — Vi kan allt inom doft

Luktborttagning

Doftljus

Hur tar vi bort dålig lukt?

Dålig lukt kan bero på många anledningar, men en sak är säker – ingen tycker om det.

Vi erbjuder den ultimata lösningen för att eliminera lukten av tobak, cigarettrök och andra odörer. Tack vare att den unika luktelimineringsformeln OM-Ega 30 som vi använder i våra reimair® luktborttagningsprodukter som är en väldigt effektiv absorbator.

Dispenser doftmarknadsföring aromamarketing. Effekten baseras på en långsiktig lösning där man först totalt eliminerar de odörer som finns, för att sedan sprida en ny, behaglig doft till skillnad från många andra lösningar där man blandar ny doft med gammal lukt.

Den vanligaste orsaken till dålig lukt är molekyler från aminosyrorna kväve, väte och svavel som finns i lukter från nikotin, svett, urin, rutten fisk, ruttna ägg, osv samt tiol och svavel och även från organiska föreningar som finns i vitlök, lök, och avföring.

Total eliminering

Den aktiva substansen OM-EGA 30 är zinksaltet från den naturliga ricinoljan. Med hjälp av OM-EGA 30 binds de dåliga luktmolekylerna upp i den aktiva substansen för att sedan totalt elimineras och ta bort den dåliga lukten.

OM-EGA 30 används mycket framgångsrikt i olika kosmetiska produkter som är tillgängliga i detaljhandeln världen över. Vidare är det en godkänd ingrediens för odörelimineringsprodukter och deodorant-rullar.

Helhetslösningar som fungerar

Vi erbjuder flera olika lösningar för att ta bort dålig lukt. Oavsett om det vore hemma, på kontoret, i bilen eller någon annanstans så hjälper vi er att bli av med den dåliga lukten.

Aroma Marketing Sverige™ kan erbjuda er en helhetslösning med odöreliminering i de flesta utrymmen och miljöer. Vi erbjuder hållbara och kostnadseffektiva lösningar som tillverkas i EU och inte innehåller några skadliga ämnen.

Besök www.doftdispenser.se för mer information. Där kan du också köpa luktelimineringsmaskinen Aerosol Dispenser. Vill du öka upplevelsen och försäljningen?

Aroma Dispenser