Professionell doftmarknadsföring — Vi kan allt inom doft

Event

Event

Unika event kräver unika miljöer

Doftmarknadsföring är en kraftfull marknadsföringskanal för att skapa unika och minnesvärda event. Har ni någonsin tänkt på hur det doftar på ert företagsevent eller kick-off? Doftar det företagens varumärkesdoft som alla kunder lägger på minnet?

Nej, oftast luktar det gammal öl, instängd luft, dammiga mattor och en blandning av parfymer. Men med hjälp av dofter kan man öppna upp ytterligare en dimension på er företagsfest, konferens eller ert event.

Minnen som stannar

Ett event är en tillfällig mötesplats. Människor trivs bättre på ett roligt, trevligt och häftigt event. Man får djupare intryck av annorlunda och innehållsrika möten och event. Ett av de viktigaste målen med ett event är att vara bättre och unikare än konkurrenterna.

Ett lyckat event är en upplevelse som man länge kommer att minnas. Med hjälp av doft skapar vi unika sinnesintryck som förhöjer upplevelsen på era event. Upplevelser som bygger varumärket och skapar minnesintryck till människor, företag, städer och produkter.

Oavsett om ni skall ställa ut på en mässa eller ha ett företagsevent hjälper vi er med att hitta rätt lösning och rätt doftstrategi för ett minnesvärt event och en oförglömlig upplevelse!

Kollegor som skålar med varsitt vinglass på en balkong