Professionell doftmarknadsföring — Vi kan allt inom doft

Köpcentrum & Butiker

Köpcentrum

Köpcentrum

Vi på Aroma Marketing Sverige™ känner till era utmaningar som driver eller förvaltar ett köpcentrum, en galleria eller en handelsplats.

Oavsett vad man väljer att kalla sin verksamhet , så finns det gemensamma nämnare där kundflödet ska ökas och hyresgästerna göras nöjda.

Trevligare miljöer för besökare

För att sticka ut från mängden handlar det om att erbjuda någonting utöver det vanliga. Därför har vi utarbetat ett par stabila strategier som hjälper företag att ta handelsplatsen till en ny nivå och erbjuda både hyresgäster och besökare en mer attraktiv plats att vistas i och upplevelser i världsklass. Upplevelser som besökare kommer minnas och viljan att komma tillbaka förstärks. Med hjälp av doftdesign kan man skapa oförglömliga platser och kommunicera budskap för människor som snappas upp av hjärnan på en omedveten nivå.

 

En fungerande strategi

Med hjälp av doftdesign på köpcentrum kan man förtydliga årstider, gemensamma kampanjer och skapa en egen integritet som urskiljer sig från andra. Skapa ett miljöombyte eller påvisa exklusivitet, mode, familjekänsla eller andra värdeord som ni står för.

Användningsområdena är obegränsade och vi ser gärna till att välja en strategi och en doft som passar för just er. Hör av er redan idag och kolla med oss hur man kan göra er handelsplats mer trevlig och attraktiv för besökare och hyresgäster.

En butikägare som klär en av skyltdockorna i fönstret