Professionell doftmarknadsföring — Vi kan allt inom doft

Doftljus

Doftljus

Unika doftljus för ditt företag

Aroma Marketing Sverige® introducerar en ny produkt till vårt redan breda doftsortiment.

Doftljus har länge varit viktigt för oss i Skandinavien då det skapar en känsla av mys och omtanke. Oavsett om det är mitt i mörka vintern eller under en ljuv sommarkväll passar doftljuset in och sprider sitt stämningsfulla sken.

Du bestämmer allt

Vi producerar kundanpassade doftljus i enlighet med alla önskemål där egna etiketter och logotyper är en självklarhet. Doftljusen kan användas till exempel i reklamändamål som giveaways eller speciella gåvor till kunder med en hälsning.

Eller varför inte i form av en souvenir och ett minne av ett underbart besök? Ett doftljus hemma hos kunden kommer påminna om företagets varumärke under en längre tid.

Möjligheterna är enorma. Det finns inga gränser för hur du kan använda dig av unika doftjus i din marknadsföring.

Doftljus bredvid varandra, olika dofter

Ta steget och öka din försäljning. Kontakta oss så berättar vi mer.

Varför välja oss?

Vi är stolta över att kunna erbjuda snabb leverans, jämn kvalitet och en pålitlig service till alla våra kunder. Våra doftljus är tillverkade i Sverige och håller den absolut högsta standarden både inom doftkvalitén och brinntiden.

Hos oss väljer man mellan att skapa helt egna doftljus med en unik doft, eller välja någon av våra färdiga dofter.

Nyfiken på vad vi kan göra för er? Titta gärna in på www.unikadoftljus.se. Här finns det bilder från tidigare projekt och prisinforamtion om våra doftljus.

Doftljust, Mary Kay, Aroma Marketing