Professionell doftmarknadsföring — Vi kan allt inom doft

Månadens doft – November

16 nov, 2015

Denna månad är vi glada att presentera en av våra nya och härliga dofter som heter ”Classic”.

Ja, hur doftar en klassisk doft och vad är en klassisk doft överhuvudtaget. Tittar man på orddefinitionen för klassiskt så betyder det ”någonting som förtjänar företräde, någonting som är av högsta kvalitet och har funnits längre”

Vår ”Classic” doft klassar vi som en nybilsdoft i vårt sortiment och det är precis hur en gammal men lyxig kvalitetsbil doftar. Kommer du ihåg den fina känslan när bilar byggdes med kvalitet och av riktig metall? Där inredningen var gjord i riktigt läder, och där lädret fortfarande var garvat på ett gammalt och hederligt sätt som avdunstande en specifik behaglig doft.

I vårt doftbibliotek har vi totalt 3 olika nybilsdofter i dagsläget och ”classic” är den doften som passar fler än bara bilbundna verksamheter. Doften ”classic” passar likaväl miljöer med en klassisk inredning med äldre designmöbler eller miljöer där man vill understryka och poängtera det exklusiva och anrika i miljön som tyder på kvalitet.

Hur känns doften?

Doften i sig består av en rad lika ingredienser som skapar en utsökt och exklusiv blandning där läder och valnötsträd är av huvudnoter. Doften är välbalanserad och känns varken som tung eller påträngande, utan helt enkelt förstklassig doft som dina besökare kommer tycka om och uppskatta.

Vart passar doften?

Vi rekommenderar att använda doften i lite exklusivare miljöer som t.ex. en hotellobby eller ett museum eller varför inte doftsätta en bilhall som säljer exklusiva bilar där man poängterar kvalitet och exklusivitet. En bilmässa, showroom eller kanske bilverkstad som specialiserar sig på ett specifikt bilmärke och vill lyfta fram känslan av exklusivitet och kvalitet.

Skulle du vilja känna på doften, är det bara att fråga efter ett doftprov.

Du vet väl om att när du vill börja med doftmarkandsföring så hjälper vi alltid till med att hitta en rätt doft som passar din verksamhet samt ser till ha en strategi bakom.