Professionell doftmarknadsföring — Vi kan allt inom doft

Månadens doft – Maj

28 maj, 2015

Denna månad har vi tänkt att presentera en av våra favoriter på kontoret. Nämligen doften av ”Melon”
Spontant så kan man ju som vanligt fråga: Varför finns det en doft av melon? Varför ska man använda sig av den doften och vad är det som är så speciellt med den?

Men – kommer du verkligen ihåg hur en melon doftar om man frågar om det?  Just det – det underliga med dofter är att även om man har känt doften flera gånger innan så kan man inte riktigt sätta fingret på vad det egentligen doftar.

Hur doftar en Melon?

Doften av melon är en väldigt mjuk doft med en aning sötma som ger doften en väldigt behaglig och ljuv känsla. Inte för söt inte för fräsch men precis lagom, doften kan passa precis vart som helst. Oavsett om det vore en fruktavdelning i en matbutik eller en klädaffär som lanserar en sommarkollektion för kvinnor, skulle doften passa utmärkt. Och det bästa av allt är att ingen kan fortfarande säga att det doftar just melon.

Var Passar doften?

En populär doft att sätta i butiksentréer eftersom den välkomnar alla gäster med en fräschare och renare känsla. Melondoften är enkel att sätta ihop med olika färger, passar i kombination med de flesta ljusa färgtoner som vit, gul, ljusblå, beige, ljusrosa, och även grå.

Vill du känna på doften av melon eller några andra av våra dofter? Hör gärna av dig så skickar vi ett doftprov.