Professionell doftmarknadsföring — Vi kan allt inom doft

Vi söker en ny kollega

04 maj, 2015

Som Account Manager hos oss kommer du att utvecklas inom försäljning och bli en betydelsefull del i vår säljorganisation. Du kommer ha möjlighet att jobba med unika produkter på marknaden och träffa och göra affärer med Sveriges största företag.

Aroma Marketing Sverige™ är Sveriges ledande företag inom doftmarknadsföring och
doftdesignstjänster. Vi profilerar företag och varumärken med hjälp dofter och skapar oförglömliga upplevelser och miljöer. Vi jobbar med doften som kommunikationskanal och hjälper företag att öka sin försäljning och höja kundnöjdheten samt det totala intrycket av sitt varumärke.

Som Account Manager på Aroma Marketing Sverige™ arbetar du från vårt kontor i Västberga. Du har tillgång till telefon och dator som arbetsredskap. Du kommer vara en del av vårt familjeägda företag och arbeta med uppsökande försäljning inom Stockholmsområdet.

Du kommer att ansvara för att bygga upp en kundportfölj med både nya kunder samt att utveckla redan befintliga kunder. Du har ett budgetansvar och gör en noggrann plan för varje kund. Kontakten med kunden sker via telefon, mejl och kundmöten. I arbetsuppgifterna ingår hela säljprocessen från uppsökande av kund till upprättande av offerter, uppföljning och avslut. Till din hjälp har du ett starkt varumärke, unika tjänster och en helt ny marknad. Frihet under ansvar och kreativitet är något som vi ser positivt på!

Vem är DU?

– Du har helst erfarenhet av kommunikation, marketing, försäljning eller reklam.
– Du är positiv, utåtriktad och har högt engagemang samt arbetsmoral.
– Du är målinriktad och ambitiös.
– Du har ett par års arbetslivserfarenhet.
– Du vill prestera och tjäna pengar, kan jobba i ett högt tempo med höga målsättningar.

Du kan vara i starten på din karriär, men bör då ha ett klart mål om vart du vill. Full upplärning och uppföljning erbjuds av våra erfarna ledare. Det viktigaste för oss är att DU är toppmotiverad och vill bidra till att du utvecklas tillsammans med teamet! Bakgrund från försäljning och service är positivt och meriterande, men inget krav. För att lyckas i rollen som Account Manager på Aroma Marketing Sverige™ skall du ha förmågan att bygga varaktiga relationer och viljan att skapa affärer. Du ska kunna driva en säljprocess från start till mål, vilket kräver att du är strukturerad och självgående. Som person är du driven, målinriktad, kreativ och organiserad. Du trivs i en social roll där du har många kontaktytor och är van att hantera parallella processer. För dig är kunden i fokus, du ser dig själv som god lyssnare och är duktig på att kommunicera på ett pedagogiskt sätt.

Vi erbjuder dig:

– Full upplärning och utveckling.
– Utbildning inom försäljning av erfarna och högutbildade ledare.
– Motiverande och social arbetsmiljö.
– Mycket bra villkor.
– Ett unikt och roligt jobb.
– Provision baserad lön utan tak.
– Stora utvecklingsmöjligheter.
– Mycket egen ansvar.

Grundläggande anställningsvillkor

– Omfattning: Heltid.
– Lön: Fast lön + provision.
– Tillträde: Enligt överenskommelse.
ANSÖK REDAN IDAG!
Skicka din ansökan på mail till jobb@aromamarketing.se där du även bifogar bild och CV.
För mer information om tjänsten kan du kontakta Yaroslav Shevchenko på 0700242323 eller yaroslav@aromamarketing.se
Rekryteringsfirmor och andra företagsförsäljare, gör sig icke besvär!