Professionell doftmarknadsföring — Vi kan allt inom doft

Unika doftljus för ditt företag

25 feb, 2015

Aroma Marketing Sverige™ introducerar en ny produkt till vårt redan breda doftsortiment.

Doftljus har längre varit en grundläggande faktor för myskänsla och omtanke för oss i Skandinavien. Oavsett om det är mitt på vintern eller om det är en ljuv sommarkväll så passar doftljusen in i vår omgivning.

Nu kan vi på Aroma Marketing Sverige™ erbjuda ditt företag att producera doftljus med någon av våra 200 olika dofter.  Doftljus kan vara ett viktigt komplement till ert varumärke och er företagsupplevelse.

En perfekt gieveaway

Vill ni vara unika och kunna ge bort en annorlunda giveaway till era kunder på en mässa, eller komplettera era goodiebags? Hör av er till oss så fixar vi ett doftljus med en intressant doft. Varför behöva låsa sig med 5 20 olika standarddofter när ni kan välja mellan 200 olika dofter där vi har allt från “Nybilsdoft” till en ”Cheese cake”. Låt människor prata om vilket coolt doftljus de fick i present.

Din egen varumärkesdoft

Som ni kanske vet sedan tidigare så går det också att skapa en unik varumärkesdoft som kommer specificera och urskilja ert varumärket ur mängden. Varför inte implementera eran varumärkesdoft till doftljus och kunna erbjuda kunden doftljus i form av en souvenir och ett minne av ett besök hos er?. Ett doftljus hemma hos kunden kommer att påminna om företagets varumärke under en längre tid.

Tillverkade i Sverige

Vi står för doftframtagning och har mängder av olika glas och förpackningar som vi kan trycka er logotype och ert företagsnamn på.

Våra doftljus tillverkas i Sverige av miljövänligt sojavax, som möjliggör en jämn utbränning. Därmed kan du vara säker på att få miljövänliga, sotfria, ej giftiga, och väldoftande ljus oavsett vilket ljus du väljer.