Professionell doftmarknadsföring — Vi kan allt inom doft

E-handel

Shopping online

Dofter och E-handel

Doften är en stor del av upplevelsen och därför har vi tagit fram en speciell lösning även för dem företag som inte har någon fysisk butik. Aroma Marketing Sverige™ kan nu erbjuda doftsättning till digitala butiker. Vi har lösning som vänder sig till företag som bedriver försäljning via nätet.

Doft i paket

Att doftsätta sina paket kan kännas meningslöst. Men vad är det som skiljer de olika postpaketen som kunden får hem? Hur når man kunderna och erbjuder en bättre upplevelse av köpet utan att träffas fysiskt?

När vi på Aroma Marketing Sverige™ pratar sinnesmarknadsföring så pratar vi upplevelser. Hur skapar vi upplevelser inom e-handel? Vår lösning är att doftsätta paket som skickas hem till kunden.

Att addera en doft till paketen är något som kommer att påverka kunden hemma och samtidigt skilja olika leverantörer av samma varor. Genom att doftsätta paket kommer man kunna skapa en tydlig känsla och en varumärkesidentitet som kunder kommer känna igen och trivas med.

När doften försvinner så förblir det kvar en upplevelse av köpet som signalerar till vår hjärna att det var någonting annorlunda med att köpa kläder, prylar m.m. från just detta företag.

En ung kvinna öppnar ett paket från en online-handel