Professionell doftmarknadsföring — Vi kan allt inom doft

Tack för ett fint 2013!

22 dec, 2013

God Jul önskar Aroma Marketing Sverige® !

Vi på Aroma Marketing Sverige™ har haft ett framgångsrikt första år och vill tacka er oavsett om ni är kund, samarbetspartner, leverantör eller bara varit i kontakt med oss under 2013. Året börjar lida mot sitt slut och vi väntar med spänning på nästa affärsår. Det har hänt mycket under 2013, bl.a. så har Aroma Marketing Sverige™ gjort projekt med företag som My News Desk, Media Markt, Fotografiska museet, El-Giganten, Judiska museet och många fler. Vårt doftutbud har ökat från 150 till över 170 olika dofter, och självklart så erbjuder vi fortfarande möjligheten att designa egna varumärkesdofter. Även våra doftmaskiner har fått några tillskott där AromaStreamer® 300 och AromaStreamer® 1500 har tillkommit. Totalt har vi idag 11 st. olika doftmaskiner i utbudet.

Under året som gått har vi på Aroma Marketing Sverige™ även hunnit med att stödja organisationer som Småföretagarnas Riksförbund som arbetar för ett bättre företagsklimat för små och medelstora företag och även Musikhjälpen. Det känns självklart för oss att stödja Småföretagarnas Riksförbund då de arbetar med frågor kring förändring och förbättring av de nuvarande systemen.

Under 2014 kommer vi även att stödja flera UF-företag i samarbete med JB Gymnasiet i Stockholm där vi kommer stödja ungdomar under mässdeltagandet på stora UF-mässan.

Självklart så kommer vi under 2014 att fortsätta leta efter organisationer att stödja.

2014 verkar bli ett mycket spännande år för Aroma Marketing Sverige® och vi kommer att arbeta otroligt hårt för att hjälpa företag med att skapa upplevelser för sina kunder genom doftmarknadsföring och doftdesign.

Nu återstår det bara att från oss att önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år!

En doftande hälsning
från oss på

Aroma Marketing Sverige®